Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Χαλκιάς & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στην Geocool ΒρίσκουμεΔίνουμε Λύσεις

Είτε πρόκειται για μια μικρή εγκατάσταση είτε για ένα μεγάλο βιομηχανικό κτίριο, είμαστε εδώ για εσάς.

Άρτια οργανωμένη μέθοδος εργασίας

Στην Geocool δίνουμε μεγάλη σημασία στην οργάνωση και την σωστή μέθοδο εργασίας.

Δυναμικά στελεχωμένο προσωπικό

Τα συνεργεία που διαθέτουμε είναι πεπειραμένα, διακρίνονται από επαγγελματισμό και συνέπεια και είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν.

Ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρεία μας συνεχώς ενημερώνεται σε θέματα νέων τεχνολογιών περιβάλλοντος και είναι σε θέση να παρέχει λύσεις με τον αποτελεσματικότερο και οικονομικότερο τρόπο.
0
+
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Εγκαταστάσεις

Η εταιρία ΧΑΛΚΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο GeoCool, αποτελεί συνέχεια της ατομικής εταιρίας του κ. Χαλκιά Νικόλαου, η οποία ιδρύθηκε το 1987.

Ο κ. Χαλκιάς Νικόλαος πρωτοπόρος στις εφαρμογές θερμομονωτικών panels στη βιομηχανική ψύξη και στα βιομηχανικά κτίρια, δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1985 και διαθέτει αξιόλογη εμπειρία ως τεχνικός σε θέματα ψύξης και κατασκευής βιομηχανικών χώρων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η εταιρία προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη γκάμα κατασκευών με βασικό στοιχείο τα θερμομονωτικά panels, από βιομηχανικά κτήρια, ψυκτικούς θαλάμους και τούνελ ταχείας κατάψυξης, μέχρι ολοκληρωμένες εξοχικές κατοικίες και ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Το 2012 πραγματοποιείται η μετατροπή της ατομικής εταιρείας σε Ο.Ε. με την συμμετοχή του κ. Χαλκιά Αλέξιου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού &
Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ως εταίρου. Η νέα εταιρία είναι πλέον σε θέση να αναλάβει μεγάλα έργα υλοποίησης ψυκτικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικών κτηρίων και διαφόρων εφαρμογών με θερμομονωτικά panels, μαζί με τις απαραίτητες μελέτες. Ταυτόχρονα προσφέρει και ολοκληρωμένες λύσεις στο πεδίο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εγκαταστάσεων.

Ο Στόχος μας

Η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στο τομέα της βιομηχανικής ψύξης, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών κατασκευής και την άψογη παρουσίαση του τελικού έργου.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία επί του αντικειμένου δραστηριοποίησης που απέκτησε η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας της, να εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών κατάλληλα προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη.
Η συνεχής παρακολούθηση νέων υλικών και επιτευγμάτων στο αντικείμενο δραστηριοποίησης και η μεταφορά τους στις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής Αγοράς.
Η συνεργασία σε μακροχρόνια βάση με κάθε πελάτη.